Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Анпілогов привітав ветеранів Дергачівського району з Днем захисника Вітчизни

Олег Анпілогов привітав ветеранів Дергачівського району з Днем захисника Вітчизни

Сьогодні в місті Дергачі в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни. У заході взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Олег Анпілогов, голова Дергачівської райдержадміністрації Андрій Руденко, голова районної ради Михайло Бушев.

Олег Анпілогов від імені голови Харківської ОДА Михайла Добкіна привітав ветеранів зі святом і подякував їм за ратні подвиги.

«Дорогі ветерани, ви те покоління українців, які для молоді є яскравим прикладом того, як треба любити Батьківщину, як потрібно здійснювати мужні вчинки, відновлювати зруйноване господарство, будувати нову країну і бути активним членом нашого суспільства. Ми всі рівняємося на вас», - сказав Олег Анпілогов.

Також він додав, що він не розділяє той погляд, що це свято присвячується тільки сильній половині людства. «Величезний внесок у Перемогу у Великій Вітчизняній війні внесли, не виходячи на поле битви, перебуваючи в тилу, наші жінки. Вони в окупації щодня зустрічалися віч-на-віч з ворогом і забезпечували надійний тил для армії», - підкреслив віце-губернатор області.