Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові проводиться семінар-нарада з актуальних питань діяльності районних комунальних ЗМІ

У Харкові проводиться семінар-нарада з актуальних питань діяльності районних комунальних ЗМІ

Сьогодні в Харкові проводиться семінар-нарада з актуальних питань діяльності районних комунальних ЗМІ. В рамках семінару редактори отримають відповіді на актуальні питання, що стосуються юридичної та фінансової сфер діяльності районних газет. Пояснення керівникам «районок» дають начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич і директор Юридичного департаменту ХОДА Артур Мартін.

«Я думаю, після сьогоднішнього семінару у вас не залишиться питань, на які б ми не знайшли відповідь. Готуючись до нашої зустрічі, ми звернулися до вас, щоб ви передали ті питання, які вас хвилюють, проблеми, з якими ви стикаєтесь найчастіше. Ми всі їх зібрали, передали в  Юридичний департамент обласної адміністрації, який підготував відповіді. Крім того, було два питання, які стосувалися роботи з податковою адміністрацією, щодо них ми вже отримали координати, за якими можна їх поставити і почути всі відповіді», - сказала Вікторія Маренич.

За її словами, в подальшому планується створити ініціативну групу з редакторів районних ЗМІ, учасники якої будуть передавати всі проблемні питання в управління у справах преси та інформації. Подібні зустрічі будуть проводитися регулярно.