Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості збільшується кількість секцій і гуртків

У Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості збільшується кількість секцій і гуртків

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції директор Департаменту науки і освіти ХОДА Роман Шаповал, останнім часом в роботі КП «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості» не було жодних істотних змін. За його словами, всі площі Палацу залишаються в комунальній власності, видатки на їх утримання щорічно збільшуються, також постійно зростає кількість гуртків та секцій, які працюють у Палаці.

«Ніяких нововведень в плані зміни власника будівель, споруд, які знаходяться на балансі комунального закладу «Палац дитячої та юнацької творчості», не було. Нікому нічого не передавалося, все як було у власності комунального закладу, тобто, територіальної громади, так і залишилося. Жодного скорочення по гуртках і секціях також не відбулося - в 2012 році в палаці було 327 секцій, зараз - 386. Штатний розпис також не змінився, зарплата передбачена всім керівникам гуртків в повному обсязі. Навіть витрати на утримання будівель і споруд у 2012 році були збільшені в порівнянні з 2011, в 2013 році також передбачено ряд заходів щодо поліпшення матеріальної бази закладу», повідомив Роман Шаповал.

За його словами, також збільшується і кількість дітей, які займаються у гуртках і секціях Палацу. У 2012 році позашкільним вихованням там було охоплено 5386 дітей, зараз їх вже 5820.