Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прибуток Чугуївського авіаційного ремонтного заводу в 2012 році склав близько 60 млн.грн.

Прибуток Чугуївського авіаційного ремонтного заводу в 2012 році склав близько 60 млн.грн.

У 2012 році прибуток ДП «Чугуївський авіаційний ремонтний завод» втричі перевищив затверджені планові показники і склав близько 60 млн. грн. У порівнянні з 2011 роком темпи зростання доходів склали 157%, а темпи зростання продуктивності праці - 127%, - повідомив заступник голови ХОДА Андрій Моченков.

За його словами, на даний момент на підприємстві розроблена та реалізується стратегія зростання за рахунок зв'язаної диверсифікації, спрямована на розширення переліку продукції і послуг. Зокрема, стратегія передбачає розвиток таких інноваційних напрямків, як розробка і виробництво технічних засобів повітряного спостереження: безпілотні авіаційні комплекси, прив'язні аеростати, переобладнання пілотованих літальних апаратів оптико-електронними системами спостереження; освоєння і ремонт нових типів авіаційної техніки; трансфер технологій та виробництво сучасного легкого бойового літака.

Реалізація стратегії буде сприяти випуску новітньої високотехнологічної продукції, значно поліпшить фінансовий стан підприємства, дозволить реалізувати ряд соціальних програм, а також створити більше 200 нових робочих місць за авіаційними спеціальностями.