Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Практичні заняття в Школі юного журналіста дають можливість її слухачам напрацювати досвід

Практичні заняття в Школі юного журналіста дають можливість її слухачам напрацювати досвід

Сьогодні під час чергового заняття Школи юного журналіста при управлінні у справах преси та інформації ХОДА 8 її слухачів з групи «Телебачення» відвідали ХОД ТРК. Там у них відбулося практичне заняття, під час якого майбутні журналісти вчилися проводити репортаж з місця події. «Коли я дізналася, що у нас із слухачами Школи практичне заняття, я відразу вирішила, що потрібно зробити прямий ефір, щоб вони дійсно відчули, що таке телебачення. Мені приємно відзначити, що діти з поставленим завданням впоралися. У нас вже відбулося кілька занять, і кожного разу я дивуюся тому потенціалу, який є у нас в регіоні. Я дуже рада, що є така Школа, в якій діти мають можливість відкрити себе, ще в шкільні роки познайомитися з такою цікавою професією. Ті люди, які обрали телебачення, журналістику, насправді готові до цієї професії. Вони вже люблять її і хочуть спілкуватися з глядачем», - сказала керівник програм для дітей та молоді ХОД ТРК Лідія Редьковіч, яка проводить заняття з групою «Телебачення» слухачів Школи юного журналіста.

Самі ж діти були дуже задоволені проведеним саме так практичним заняттям. На їхню думку, тільки таким чином можна напрацювати безцінний досвід роботи в кадрі.

«Це було дуже несподівано для нас. Ми імпровізували, ми говорили про те, що думаємо. Перехвилювалися. Але, я вважаю, якщо ми збираємося стати журналістами, то для нас такі завдання дуже корисні, тому що такий досвід стане в нагоді в майбутньому», - сказала слухачка Школи Анастасія Рохман.

Теги