Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова обласної ради Сергій Чернов зустрілися з Михайлом Зурабовим, Надзвичайним і Повноважним Послом Російської Федерації в Україні, спеціальним представником Президента РФ з розвитку торгово-економічних відносин з Україною. Під час зустрічі сторони обговорили питання стану та перспектив взаємовигідної співпраці між Харківською областю і Російською Федерацією.

«Харків ще в 1990-х роках був визначений президентами обох країн столицею українсько-російської дружби. Ми пишаємося тим, що маємо дуже тісні зв'язки з багатьма російськими регіонами. Багато харків'ян працює і живе в Росії, багато хто має російське громадянство, але пам'ятаючи про свою малу батьківщину, із задоволенням відгукуються на будь-які пропозиції. Мені дуже приємно, що чимало наших земляків займають досить високі посади в різних системах державної влади та органах місцевого самоврядування Росії», - зазначив Михайло Добкін, вітаючи гостей.

У свою чергу Михайло Зурабов подякував голові ХОДА за допомогу та персональну участь у відкритті Поклінного хреста в пункті пропуску Нехотєєвка. Ця подія стала першою серед багатьох заходів, присвячених 1025-річчю Хрещення Русі, які відбудуться в Україні та Росії.

Також у зустрічі брали участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин і Генеральний консул РФ у Харкові Сергій Семенов.