Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ніщо не зможе роз'єднати духовно український і російський народи. Михайло Добкін

Ніщо не зможе роз'єднати духовно український і російський народи. Михайло Добкін

«Те, що сьогодні ми разом на території Російської Федерації і на території України відзначаємо за благословенням Патріарха Всія Русі Святійшого Кирила і Блаженнішого Митрополита Володимира 1025-річчя Хрещення Русі, говорить лише про те, що є речі, які стирають кордони, і які вище, ніж прикордонний або митний контроль на пунктах переходу. Ніщо не зможе роз'єднати духовно український і російський народи. У нас є те, що в будь-якій ситуації, як би не складалися наші стосунки на державному рівні, ніколи не зможе розділити єдине ціле - український і російський народ. Між нами є те, що незримо пов'язує нас і змушує сприймати наші відносини не просто як добросусідські, а саме як братські», - сказав в програмі «Час влади» на ХОД ТРК голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Також глава області повідомив про те, що освячення Поклінного хреста - лише перший крок серед багатьох заходів, присвячених 1025-річчю Хрещення Русі, які будуть відбуватися протягом всього 2013 року.

«Дуже багато знакових подій буде і на харківській землі. Ми з задоволенням будемо запрошувати на них бєлгородців, представників інших регіонів, щоб вони разом з нами розділили нашу радість», - сказав губернатор.