Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нові проекти у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості

Нові проекти у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості

В рамках проведення Року дитячої творчості, який оголошений в Україні Указом Президента, в Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості запланований розвиток нових напрямків творчості та проведення оригінальних масових заходів. Про це повідомила директор КЗ «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості» Світлана Федосєєва. «Будемо розвивати дуже затребувану сьогодні Школу раннього розвитку дітей, відкриємо студію дитячої телеанімаціі, плануємо розширювати гуртки образотворчого мистецтва і все, що роблять діти своїми руками», - сказала Світлана Федосєєва.

За словами директора, в палаці займаються як діти м. Харкова, так і районів області. Налагоджено тісну співпрацю з обласними навчальними закладами інтернатного типу, в яких також організована робота гуртків.

«На 1 січня в обласному палаці дитячої та юнацької творчості не закрилася жодна група, жоден гурток. Є питання по підбору більш креативних педагогів або тимчасові організаційні питання, пов'язані, наприклад, з перенесенням в нове приміщення гуртка кульової стрільби. У нас працює 386 гуртків, в яких займається 5820 дітей. У цьому році відкриті додатково 62 групи.

З вересня відкрито три нових хореографічних студії: сучасного балету, сучасного танцю і вуличних танців «Майданс», а також студію пісочної анімації та дитячу телевізійну студію, яка працює на базі Харківської обласної телерадіокомпанії», - зазначила Світлана Федосєєва.