Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота в Громадській раді дозволить обласній організації ветеранів достатньо активно увійти в роботу законодавчої влади держави

Робота в Громадській раді дозволить обласній організації ветеранів достатньо активно увійти в роботу законодавчої влади держави

Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив заступник голови Громадської ради при ХОДА Анатолій Хіневич. Обласна організація ветеранів України, яку він очолює, у своєму складі об'єднує три комітети: Комітет ветеранів війни, Комітет ветеранів праці і дітей війни, Комітет ветеранів Збройних сил і правоохоронних органів, які представляють інтереси понад 560 тисяч ветеранів Харківської області.

«Основні завдання нашої організації це соціальний захист ветеранів та військово-патріотичне виховання юних громадян нашої області. Я думаю, що наша робота в складі Громадської ради буде вагомішою, тому що тут буде виражатися думка не тільки нашої, але ще 133 громадських організацій, які сподіваюсь, також будуть підтримувати наші пропозиції щодо поліпшення соціального захисту ветеранів.

Робота в Громадській раді дозволить обласній організації ветеранів при побудові конструктивного діалогу з виконавчою владою досить активно увійти в роботу законодавчої структури влади нашої держави. Це дві найбільш важливі гілки влади, де ми повинні мати свою присутність для вирішення наших питань», - сказав Анатолій Хіневич.