Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання захисту життя людей постійно перебувають у центрі уваги обласної державної адміністрації

Питання захисту життя людей постійно перебувають у центрі уваги обласної державної адміністрації

Сьогодні в 2-й державній пожежно-рятувальній частині м. Харків відбулось розширене засідання колегії Головного територіального управління МНС України в Харківській області, в якій взяв участь перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. В ході колегії були підбиті підсумки роботи територіальної підсистеми цивільного захисту населення і територій Харківської області у 2012 році. «Сьогодні ми проводимо серйозний аналіз всього того, що нам вдалося зробити за рік спільними зусиллями, а також складаємо плани на цей та наступні роки. У діяльності обласної державної адміністрації питання захисту людей постійно перебувають у центрі уваги, будь-які надзвичайні ситуації ми завжди ліквідуємо спільними зусиллями. Облдержадміністрація надавала і буде надавати необхідну допомогу головному територіальному управлінню МНС в усіх питаннях, пов'язаних із захистом життя людей», – заявив перший заступник глави області.

Також він нагадав, що минулого року МНС спільно з ХОДА була проведена серйозна робота: підготовка та супровід заходів Чемпіонату Європи з футболу, створений штаб з роботи в зимовий період і в найкоротші терміни були ліквідовані всі аварійні ситуації.

Перший заступник губернатора наголосив, що завдяки зусиллям МНС на Харківщині дуже швидко були ліквідовані пожежі в будинках на вул. Слинько та на пр. Московському, невелика кількість жертв обмороження, оскільки по всій Харківській області розміщено пункти обігріву. Спільними діями комунальних служб, МВС, МНС та Облавтодору швидко ліквідуються всі аварії, зокрема, це стосується наслідків обмороження проводів під час крижаного дощу, який пройшов нещодавно в Харківській області.

Валентин Дулуб запевнив присутніх, що облдержадміністрація завжди підтримувала МНС і рятувальні служби, і буде підтримувати їх у подальшому, сприяти розвитку, переоснащенню та оновленню матеріально-технічної бази.   

Також перший заступник губернатора вручив співробітникам МНС почесні нагороди.

Теги