Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розпочався семінар-навчання з актуальних питань розвитку аграрного сектору економіки

На Харківщині розпочався семінар-навчання з актуальних питань розвитку аграрного сектору економіки

В Зміївському районі розпочався п’ятиденний семінар-навчання заступників голів райдержадміністрацій з питань АПК та начальників управлінь АПР РДА Харківської області з актуальних питань розвитку аграрного сектору економіки Харківщини. Провідні фахівці державних закладів та установ Харківщини, спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку ХОДА нададуть слухачам практичні рекомендації з питань застосування чинного законодавства в різних сферах аграрної економіки – рослинництві, тваринництві, ветеринарії, фітосанітарії, землевпорядкуванні, а також в питаннях ведення документації, взаємодії з громадськістю тощо.

«Вчитися і підвищувати свій рівень завжди потрібно. Сучасне життя настільки динамічне, що майже щодня в усіх наших сферах, в тому числі, і в сільському господарстві, з’являється щось нове. Багато нового з’явилося в чинному законодавстві, у вимогах Міністерства та нашого Департаменту, - зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов. - Цей семінар – практична методична допомога Департаменту нашим колегам саме з тих питань, з якими вони кожен день стикаються в своїй роботі».

Щоб дізнатися, які саме питання потребують більш глибокого вивчення, за підсумками семінару-навчання всі слухачі складуть своєрідні іспити. Результати випробування допоможуть скласти програми майбутніх навчань.