Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся перший в 2013 році семінар з земельних питань

Відбувся перший в 2013 році семінар з земельних питань

Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва було проведено перший в поточному році консультативний семінар, присвячений земельним питанням, який відвідало більше 150 чоловік. Представники Головного управління Держкомзему у Харківській області та Реєстраційної служби Головного управління юстицій в Харківській області роз'яснили присутнім питання щодо нового порядку продажу прав на землю державної та комунальної власності, а також нової процедури реєстрації прав на земельну ділянку.

Обговорювалися особливості проведення у 2013 році аукціонів, розмежування земель та правове регулювання землевпорядних робіт, правила приватизації та зміни цільового призначення землі.

Директор Фонду Оксана Колісник зазначила, що з метою інформування підприємницького середовища та громадськості щодо нововведень у земельному законодавстві Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва в 2013 році заплановано проведення ряду кущових нарад в районах області.

Довідка:
З 1 січня 2013 року набули чинності зміни в ряді нормативно-правових актів, що регулюють земельні відносини. Найбільш вагомими були зміни в Земельний кодекс України, Закон України "Про Державний земельний кадастр", Закон України «Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Теги