Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з мешканцями будинку по пр. Московському, 248г

Михайло Добкін зустрівся з мешканцями будинку по пр. Московському, 248г

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін і Харківський міський голова Геннадій Кернес зустрілися з мешканцями будинку по пр. Московському, 248г, який був пошкоджений у результаті вибуху 16 грудня 2012 року. Вони обговорили питання відновлення квартир, а також нагородили харків'ян, які брали участь в наданні допомоги постраждалим і відновленні будинку. «Трагедія, яка сталася 16 грудня 2012 року, була предметом обговорення не тільки Харкова, але і всієї України. Горе, яке прийшло в наше місто, без чіткої організації роботи з надання допомоги та ліквідації наслідків принесло б паніку, невдоволення і багато негативних емоцій. Але завдяки чіткій організації злагоджена робота дозволила всім згуртуватися навколо цієї проблеми і вирішити її в найкоротші терміни. Хочу сказати, що з першого дня Президент України тримав ситуацію на контролі і давав всі необхідні розпорядження для усунення цієї проблеми максимально швидко. Сьогодні завдяки професіоналізму всіх, хто брав у цьому участь, ми можемо говорити про цю проблему в минулому часі. Без самовідданої роботи будівельників складно було б зробити все швидко і якісно. Тому я хочу висловити їм велику подяку. Також я вдячний медичним працівникам, які робили свою справу і повертали здоров'я тим, хто цього потребував, і соціальним працівникам, які організували і змогли швидко та продуктивно розподілити допомогу, яку передавали мешканцям будинку харків'яни, мешканці регіону та інших міст. Крім цього, я хочу висловити подяку Геннадію Кернесу, який тримав ситуацію на контролі і зумів зробити так, щоб проблема була вирішена в найкоротші терміни», - сказав Михайло Добкін.

Зокрема, Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за оперативну і високопрофесійну організацію робіт з реконструкції будинку нагороджений генеральний директор ТОВ «Стальконструкція» Сергій Євель.

За високий рівень організації соціальної та гуманітарної допомоги мешканцям будинку цінним подарунком - годинником від голови ХОДА нагороджена соціальний працівник Фрунзенського району Надія Кардан. Також годинником від голови ХОДА нагороджений завідувач опіковим відділенням Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова Асланбек Цогоєв - за високий професіоналізм, надання своєчасної кваліфікованої медичної допомоги, особисту участь в реабілітації постраждалих.

Теги