Протягом січня – листопада 2012 року в області збільшилося виробництво деяких продуктів харчування

Як повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, протягом січня – листопада 2012 року підприємства харчової промисловості області виробили більше вершкового масла, макаронних виробів, борошна, соняшникової олії, печива і вафель, сиру, готових кормів для сільськогосподарських тварин і птиці, ніж за аналогічний період минулого року. «З початку року було вироблено 292,5 тис. т соняшникової олії, 99,1 тис. т хлібобулочних виробів, 44,1 тис. т кисломолочних продуктів, 28,9 тис. т обробленого молока, 15,4 тис. т макаронних виробів, 13,9 тис. т ковбасних виробів, 3,3 тис. т вершкового масла», – поінформував заступник губернатора.