Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Книга «Кочеток в минулому і сьогоденні» покликана допомогти тим людям, які хочуть знати своє коріння

Книга «Кочеток в минулому і сьогоденні» покликана допомогти тим людям, які хочуть знати своє коріння

Як зазначила сьогодні в ході презентації книги «Кочеток в минулому і сьогоденні» Антоніни Стрєляної начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, ця книга відрізняється від інших подібних видань не тільки цікавим змістом, але й оригінальною формою. «Дуже багато книг, які розповідають про історію, але ця книга відрізняється від них тим, що вона написана у формі нарисів. Ви можете відкрити будь-який розділ і почитати про те, що відбувалося в різний час в цьому селищі. Це дуже цікаві новели, які розповідають про зв'язок великих людей з селищем Кочеток, наприклад, Льва Толстого та Іллі Рєпіна. Ця книга допоможе тим людям, які хочуть знати своє коріння», - підкреслила вона.

За словами Вікторії Маренич, автор книги Антоніна Стрєляна все життя присвятила навчанню дітей і збиранню інформації про рідне селище.

«Антоніна Михайлівна жила своєю роботою, своїми учнями. У неї були надзвичайно цікаві уроки, вона була відмінником освіти, вчителем дуже високого класу. Вона з такою любов'ю по крихті збирала інформацію про Кочеток, про своїх випускників. Видання цієї книги, - це маленький внесок, який я могла зробити в пам'ять про цю людину», - сказала вона.