Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав дітей Харківщини з Новим роком

Михайло Добкін привітав дітей Харківщини з Новим роком

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з вихованцями Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості та учнями шкіл області, які прийшли на новорічну виставу в Палац. Глава області від імені Президента України Віктора Януковича привітав дітей з Новим роком і побажав їм щастя, нових друзів і цікавих пригод у 2013 році. «Я нещодавно повернувся з Києва, де зустрічався з Президентом країни Віктором Януковичем. Він попросив мене передати вам від нього найтепліші привітання, побажати здійснення всіх бажань. Щоб ви добре вчилися, слухалися батьків і педагогів, а найголовніше - росли справжніми людьми, і коли прийде ваш час вершити долю свою, своїх близьких, своєї країни, були до цього готові. Зараз, напередодні Нового року, така чудова пора, коли можна загадати бажання, і якщо себе добре поводити протягом попереднього року, воно обов'язково здійсниться. Я думаю, що в цьому залі знаходяться ті, хто добре поводився, добре вчився, і ваші бажання обов'язково здійсняться. Нехай все, що ви загадаєте собі на наступний рік, у вас обов'язково здійсниться, нехай вас зустрічають і оточують тільки чудові, гарні люди. Набирайтеся знань, заводьте нових друзів, слухайтеся батьків і вчителів, будьте гідними високого звання харків'янина. З Новим роком! Всього вам найкращого!», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до дітей.

Після перегляду новорічної вистави «Аліса в країні новорічних чудес» маленьким глядачам вручили солодкі подарунки від голови обласної адміністрації.

Довідка. Цього року новорічна ялинка в Палаці дитячої та юнацької творчості проводиться вже в 74 раз. За період з 25 грудня до 10 січня, коли для дітей організуються новорічні вистави, свято відвідають 7250 дітей з Харкова та області, з них 4800 дітей пільгового контингенту.