Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Досягнута попередня домовленість про продаж стадіону «Металіст»

Досягнута попередня домовленість про продаж стадіону «Металіст»

Як повідомив сьогодні в ході брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, новий власник ФК «Металіст» також висловив бажання викупити комунальну частину харківського стадіону «Металіст». «Стадіон сьогодні в надійних руках і вже не є предметом розбрату, який широко висвітлювався в засобах масової інформації. Та частина, яка належала колишньому інвесторові Олександру Ярославському, вже продана, отже, у нього були на це правовстановлюючі документи, які були видані міською та обласною владою. Це говорить про те, що ми не порушували жодної попередньо досягнутої домовленості. Все, що належало інвестору і було побудовано за його кошти, було повністю передано йому на правах приватної власності. Йдеться про продаж тільки тієї частини стадіону, яка є комунальною власністю», – підкреслив губернатор.

У другій декаді січня у Харкові відбудеться зустріч, на якій будуть досягнуті певні домовленості щодо стадіону «Металіст». На ній будуть обговорюватися конкретні цифри і терміни угоди.

«Вартість стадіону поки була визначена дуже приблизно. Насправді, як і будь-який об'єкт комунальної форми власності, він буде оцінений структурою, яка має на це право, потім буде винесено пропозицію про його продаж – її повинен ухвалювати депутатський корпус. Я думаю, сума буде не нижче еквівалента 70 млн. дол. США», – зазначив Михайло Добкін.