Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський «Металіст» чекають нові високі досягнення

Харківський «Металіст» чекають нові високі досягнення

«У мене вчора відбулася зустріч з новим власником футбольного клубу «Металіст». Ми обговорили всі важливі для команди запитання в тій частині, яка відноситься до компетенції обласної та міської влади, і знайшли повне взаєморозуміння з усіх питань. Те, що я хотів почути, гідно поваги. Я отримав відповідь на питання, яке хвилювало мене і, напевно, десятки тисяч вболівальників нашого рідного клубу: амбіції нових власників такі, що «Металіст» зуміє зберегти все здобуте і примножить його», – зазначив сьогодні в ході брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Він нагадав, що новий власник ФК «Металіст» Сергій Курченко вчора зробив заяву про розвиток команди на офіційному сайті клубу і виклав своє бачення майбутнього клубу. Михайло Добкін висловив упевненість, що новий власник зробить все, що обіцяв, у тому числі і доведе до логічного завершення придбання стадіону «Металіст».

Михайло Добкін підкреслив, що будь-яка інша інформація – виняткова прерогатива людини, яка взяла на себе відповідальність за долю харківського «Металіста» – футбольного клубу, який сьогодні відомий всій Європі, у багатьох інших країнах світу, і є гордістю і візитною карткою не тільки Харкова, але і всієї України.

«Як уболівальник з 30-річним стажем можу побажати тільки одного: золотих медалей чемпіонату України, перемоги в Лізі чемпіонів та багато приємних емоцій уболівальникам нашого клубу. Сподіваюся, що нова сторінка нашої футбольної команди, яку почав писати Сергій Курченко, стане ще яскравішою, ніж була при Олександрі Ярославському», – додав губернатор.