Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для представників районних спостережних комісій було проведено семінар з роз'яснення чинного законодавства

Для представників районних спостережних комісій було проведено семінар з роз'яснення чинного законодавства

Сьогодні пенітенціарна служба спільно з Харківським обласним управлінням юстиції провели семінар для представників районних спостережних комісій. На семінарі юристи обласного управління юстиції розповіли про процедуру реєстрації та умови розірвання шлюбу засудженими, а також про нюанси складання заповітів особами, які перебувають у місцях позбавлення волі. Заступник голови обласної спостережної комісії Григорій Мар'яновський розповів, що сьогоднішній семінар – це один із заходів, які обласна спостережна комісія проводить регулярно, починаючи з 2004 року.

«Основне завдання таких заходів - підвищення рівня знань у членів районних спостережних комісій, тому що у людей, які працюють в районах, виникають проблеми, які складно вирішити на місцях», - зазначив Григорій Мар'яновський.

Заступник голови обласної спостережної комісії підкреслив, що для членів районних спостережних комісій дуже важливі такі теми, як працевлаштування, оздоровлення, надання житла, які були висвітлені на минулих семінарах. 

Теги