Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

26 грудня відбудеться комплексний семінар для підприємців «В наступному 2013 році працюємо по-новому»

26 грудня відбудеться комплексний семінар для підприємців «В наступному 2013 році працюємо по-новому»

26 грудня о 15:00 у залі засідань Держпрому (пл. Свободи, 5, 2 під’їзд, 2 поверх) в рамках програми «Школа малого бізнесу» відбудеться комплексний семінар для підприємців та тих, хто бажає розпочати власну справу, на тему: «В наступному 2013 році працюємо по-новому». Захід організовано Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації та Державною податковою службою у Харківській області.

Будуть розглянуті питання: нові групи платників та новий порядок сплати податку на прибуток, зміни процедури подання звітності, нові вимоги щодо термінів зберігання первинної документації, зміни у спрощеній системі оподаткування, електронні перевірки, новий сервіс «Електронний кабінет платника податків», екологічний податок та ін.

В якості експертів на семінарі будуть присутні представники Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва та фахівці Державної податкової служби у Харківській області.

Початок реєстрації о 14:30, для попередньої реєстрації необхідно надіслати П.І.Б та назву суб’єкта господарювання на електрону адресу economist@kharkiv.biz.ua. Тривалість заходу – біля 2,5 годин.