Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін дав доручення посилити профілактичну роботу щодо запобігання дитячого травматизму

Євген Савін дав доручення посилити профілактичну роботу щодо запобігання дитячого травматизму

Сьогодні в ході селекторної наради заступник голови ХОДА Євген Савін дав доручення співробітникам ДАІ посилити профілактичну роботу щодо запобігання травматизму на дорогах серед школярів. Станом на 20 грудня в Харківській області відбулося 308 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 17 та травмовано 323 дітей. У 125 ДТП діти виступали в якості пішоходів і в 146 – в якості пасажирів.

«Потрібно посилити роботу в засобах масової інформації: Харківська облдержадміністрація підтримає вас, і ваші ролики можуть бути показані обласним телебаченням. Ми готові транслювати вашу соціальну рекламу, особливо – під час канікул, коли діти вільні від занять і довше знаходяться на вулиці. Діти є діти, але з ними потрібно більше працювати з цього питання», – підкреслив Євген Савін.

Також він дав розпорядження головам РДА та керівникам міст обласного підпорядкування взяти під особливий контроль питання безпеки, пов'язані з електрикою, пожежонебезпекою, можливістю травми через сходи, поручні, доступу до печей та відкритого вогню та інші.

«Щоб уникнути травматизму дітей під час навчання, такі речі потрібно готувати заздалегідь, під час підготовки до навчального року, коли учнів школі немає», – заявив заступник губернатора.

Теги