Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області налагоджений діалог між владою та підприємцями (доповнено)

У Харківській області налагоджений діалог між владою та підприємцями (доповнено)

«Це дозволило нам значно просунутися в створенні умов для ефективного функціонування та розвитку бізнесу, що належним чином оцінили авторитетні іноземні видання Forbes і Financial Times», – зазначив під час зустрічі з активом однії з найактивніших громадських організацій підприємців – Європейської Бізнес Асоціації – заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. В ході зустрічі представники підприємницького активу обговорили питання, актуальні для підприємств, що входять до ЄБА та здійснюють зовнішньоекономічну діяльність: проходження митних процедур та взаємодію з органами державної митної служби. Участь у діалозі взяв перший заступник начальника Харківської обласної митниці Олександр Мірза.

Як зазначив Юрій Сапронов, такі зустрічі представників різних органів державної влади з активом ЄБА проводитимуться щоквартально з метою актуалізації інформації про стан розвитку підприємництва в області та спільного пошуку шляхів вирішення виникаючих проблемних ситуацій. Домовленість про проведення таких зустрічей була досягнута 28 листопада у час зустрічі керівників підприємств, що входять в Європейську Бізнес Асоціацію, з головою ХОДА Михайлом Добкіним.

Заступник губернатора також підкреслив, що через місяць він чекає від співробітників Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА, Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва детального звіту щодо вирішення, піднятих на зустрічі проблемних питань. 

Теги