Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністр культури України подякував Михайлу Добкіну за підтримку галузі

Міністр культури України подякував Михайлу Добкіну за підтримку галузі

«Я хочу подякувати за плідну комунікацію губернатору Харківської області Михайлу Добкіну та Департаменту культури і туризму ХОДА. Такі суттєві результати є там, де губернатор і обласна рада постійно йдуть назустріч культурі, розуміючи всі проблеми, надають фінансову підтримку галузі. У більшості регіонів намагаються щось закривати, а тут створено новий колектив - «Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю», який я бачив у минулому році. Це дуже добре, продовжуйте. Ви є одним із прикладів того, як треба по-державницькому ставитися до культури», - сказав сьогодні під час відеоконференції  на тему: «Підсумки роботи Міністерства культури України у 2012 році» Міністр культури України Михайло Кулиняк. Також він повідомив, що у 2013 році Міністерством Культури України буде запроваджено ряд організаційних заходів.

Вже найближчим часом на теренах всієї України буде запроваджено продаж електронних квитків у закладах культури. Цей експеримент, що проводився впродовж року у театрах м.Києва, дав гарні результати і показав доцільність та вигідність надання таких послуг.

Серед культурно-просвітницьких заходів, міністр окремо відзначив проведення у кінці лютого 2013 року, вперше за 20 років незалежності, Національного музейного форуму, на який будуть запрошені фахівці з усієї країни, а також і іноземні представники задля обміну досвідом у проведенні сучасних мистецьких заходів.