Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці дошкільного підрозділу КЗ «Харківський санаторний НВК № 1» отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Вихованці дошкільного підрозділу КЗ «Харківський санаторний НВК № 1» отримали подарунки до Дня Святого Миколая

Сьогодні, в День Святого Миколая, представники управління у справах преси та інформації ХОДА відвідали у Краснокутському районі дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради. До свята від управління вихованцям закладу вручили подарунки - книги та солодощі, також НВК отримав електричну сушку для білизни, якої гостро потребує установа. «Наша установа було реформована в серпні цього року, раніше ми були дитячим будинком. Ми в достатній мірі отримуємо фінансування, але завжди залишається щось, чого не вистачає. Зараз тут цілодобово перебуває 51 дитина, а з січня наступного року дітей ще побільшає, і дуже добре, що є люди, які знаходять можливість нам допомагати і роблять це саме тоді, коли потрібно. Саме так у нас зараз відбулося з сушкою - нам вона дуже потрібна, бо стара вийшла з ладу, а взимку це річ першої необхідності. Ми дуже вдячні начальнику управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Вікторії Маренич за те, що вона завжди пам'ятає про нас і допомагає нашим діткам», - сказала заступник директора з виховної роботи КЗ «Харківський санаторний НВК №1» Світлана Воробйова.

Довідка. Дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради було створено в серпні поточного року на базі Краснокутського дитячого дошкільного будинку. На даний момент в установі в 3 групах виховується 51 дитина від 0 до 6 років з порушеннями роботи ендокринної системи, з січня 2013 року планується відкрити ще одну групу.

За ініціативи начальника управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич управління надає допомогу цьому закладу вже третій рік поспіль: привозить всілякі подарунки та допомагає покращувати матеріально-технічну базу установи. Раніше сюди було придбано пральну машину, два бойлери, праски та прасувальні дошки.