Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб вручив подарунки вихованцям ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (доповнено)

Валентин Дулуб вручив подарунки вихованцям ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (доповнено)

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб взяв участь у заходах з нагоди Дня Святого Миколая в Харківському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою Харківської обласної ради. Перший заступник губернатора побажав вихованцям закладу святкового настрою, успіхів у навчанні та вручив їм солодкі подарунки. «Згідно з давньою традицією в цей день всі діти знаходять під подушками подарунки. Тому від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна я привіз подарунки для кожного з вас. Цей ліцей – кращий в Україні. Стати кращим з кращих – важка праця і велике досягнення, але ще складніше втримати першість. Зараз кожен з вас своїми досягненнями примножує славу ліцею, а в майбутньому вони послужать на благо держави, а більшість з вас буде захисниками батьківщини і опорою своєї країни», – зазначив він.

Довідка. Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Харківської обласної ради заснований у 2000 році. У 4 класах навчається 105 учнів, педагогічний колектив – 14 вчителів. Профіль навчання ліцею військово-спортивний.
Заклад співпрацює з Харківським університетом Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та факультетом військової підготовки Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».