Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фонд підтримки молодих обдарувань не припиняв свою діяльність ні на рік

Фонд підтримки молодих обдарувань не припиняв свою діяльність ні на рік

Про це в ефірі передачі «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо розповіла виконавчий директор Харківського Фонду підтримки молодих обдарувань Інна Клименко. «Ідея створення Фонду належала Євгену Кушнарьову. У 1994 він став першим всенародно обраним всією нашою громадою мером. І на своїх зустрічах з харків'янами він побачив проблему обдарованих дітей, яким ще важче, ніж дорослим, пробиватися в житті. Виконуючи свою передвиборну обіцянку, він зібрав разом підприємців, творчу інтелігенцію нашу і владу, що спільними зусиллями дозволило створити Фонд, який існує 18 років», – зазначила Інна Клименко.

Вона підкреслила, що, хоча за 18 років змінилося безліч меценатів, фонд не припиняв свою діяльність ні на рік. Після Євгена Кушнарьова керівництво прийняв Михайло Добкін, і ось уже 5 років він керує Фондом.

Також виконавчий директор Харківського Фонду підтримки молодих обдарувань зазначила, що на її погляд, за минулі двадцять років рівень досягнень дітей знижується.

«Що стосується музикантів, то, перш за все, це тому, що виїхати і показати себе на конкурсах в далекому зарубіжжі зараз вже дуже дорого. Вони беруть участь тільки в конкурсах всеукраїнських, в кращому випадку – в рамках СНД », – сказала Інна Клименко.