Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

15 січня стартує прийом робіт на V Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень»

15 січня стартує прийом робіт на V Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень»

Як повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, співголова оргкомітету Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич, прийом робіт на конкурсну програму V Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» розпочнеться 15 січня. За її словами, в рамках ювілейного кінофестивалю будуть широко представлені роботи зарубіжних митців з різних країн. «Про наш кінофестиваль знають. У Парижі молоді кінематографісти до мене підходили і казали, що у них є роботи, які вони хотіли б представити на нашому фестивалі. Тому я впевнена, що французька гілка на нашому фестивалі буде широко представлена. В цілому я хочу відзначити, що ми активно почали співпрацювати з іншими державами», - сказала Вікторія Маренич.

Також вона повідомила, що ведеться активна співпраця з Генеральним консульством Республіки Польща у Харкові, а також Посольством Німеччини в Україні.

«Ми активно працюємо з Генеральним консульством Польщі у Харкові. Крім того, ми працювали з Посольством Німеччини в Україні, і в 12 німецьких вищих навчальних закладів, де є профільні факультети, розіслані пропозиції про участь у фестивалі», - зазначила Вікторія Маренич.