Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

19 грудня в Обласному центрі культури і мистецтва відкривається фотовиставка «Філософська кругосвітка Геннадія Шатова»

19 грудня в Обласному центрі культури і мистецтва відкривається фотовиставка «Філософська кругосвітка Геннадія Шатова»

З 19 грудня 2012 року по 10 січня 2013 року в Обласному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) буде проходити виставка фотографій «Філософська кругосвітка Геннадія Шатова». Її автор – мандрівник з Кишинева, фотограф Геннадій Шатов. Він першим в СНД виконав масштабну подорож на мотоциклі навколо земної кулі, побував у 37 країнах світу на всіх континентах, окрім Антарктиди, подолавши 100 305 км за 481 день. Кругосвітній подорожі на мотоциклі Геннадій Шатов приписує філософське значення. «Філософом мене зробило бажання зрозуміти, як влаштований світ, чому відбувається так, а не інакше. Це бажання сформувало мій склад розуму. Один з головних постулатів моєї філософії: ні про що можна шкодувати! Жаль – це те, що робить нас нещасними», – визначив свою позицію мандрівник.

На фотовиставці будуть представлені фотознімки пейзажів в лісах Америки, горах Патагонії, пустелях Африки і безлічі інших дивовижних місць в різних куточках світу.

Відкриття виставки – 19 грудня 2012 року о 16:00, виставковий зал 2-го поверху. Час роботи виставки з 10:00 до 17:30, вихідний – неділя.

Теги