Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Приблизно 250 тисяч мешканців Харківщини отримали компенсаційні виплати від держави

Приблизно 250 тисяч мешканців Харківщини отримали компенсаційні виплати від держави

Як зазначив в ефірі обласного радіо директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, на території області організована чітка і злагоджена робота з видачі мешканцям Харківщини тих коштів, які були заморожені на рахунках Ощадбанку СРСР. «За цей рік на території Харківської області вже виплачено близько 250 млн. грн. Сума виплати становить в середньому 1000 грн. Це означає, що близько 250 тисяч людей в цьому році вже отримали компенсаційні виплати», - сказав Сергій Авершин.

Також він зазначив, що в цьому році система виплати грошей організована таким чином, що в жодному відділенні банку не було черг та  інших проблем з отриманням коштів.

«Все було правильно організовано - кошти перераховувалися на картки, які видавалися, люди отримали чіткий час, коли необхідно прийти в банк і отримати гроші. План по виплатах коштів на цей рік вже виконано практично на 98%», - підкреслив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Крім цього, він висловив упевненість в тому, що і в наступні кілька років робота з виплати коштів вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР буде продовжуватися.