Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок вибуху в будинку по Московському проспекту

У Харкові працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок вибуху в будинку по Московському проспекту

16 грудня 2012 року, приблизно о 17 годині 40 хвилинах, в 16-поверховому будинку по Московському проспекту, № 248-Г стався вибух. В результаті вибуху загорілася квартира на 10 поверсі. Згодом вогонь поширився на квартири 9-го і 11-го поверхів. За попередніми даними, загинуло три людини, госпіталізовано четверо людей. Причина вибуху встановлюється. На місце вибуху виїхали перший заступник голови Харківської обласної адміністрації Валентин Дулуб і Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Як повідомив Валентин Дулуб, до 20:00 пожежу було повністю локалізовано. Всі системи життєзабезпечення будинку відключені (газ, електроенергія, теплопостачання, водопостачання). На місці надзвичайної ситуації працюють бригади МНС і швидкої допомоги. При Харківському виконавчому комітеті створено штаб з ліквідації  надзвичайної ситуації.

Як повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес, зараз на першому місці стоїть питання допомоги жителям будинку, зокрема їх тимчасового розміщення та наступного повернення додому.

17 грудня об 11:00 у малій залі міськвиконкому відбудеться засідання КНС Харківського міськвиконкому з питання ліквідації надзвичайної ситуації.

Теги