Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах Харківської області забезпечений безперешкодний проїзд транспорту

На дорогах Харківської області забезпечений безперешкодний проїзд транспорту

Сьогодні на дорогах Харківської області немає "пробок" або ситуацій, пов'язаних з обмеженням руху автомобілів. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, найчастіше проблеми пов'язані не з дорожнім покриттям, а з технічним станом самих автомобілів. «Справа в тому, що на сьогодні дуже багато автомобілів виїжджає з «лисою» гумою, абсолютно непридатною для руху в таких погодних умовах. Сьогодні таких проблем у нас немає, а вчора був затор в Ізюмському районі. На виїзді з міста перевантажена фура з абсолютно стертою гумою не змогла в'їхати на підйом, її розвернуло і створилася "пробка" – близько 120 машин. Протягом 2-3 годин Служба автомобільних доріг організувала роботу з розтаскування автомобілів, які під'їхали впритул до фури і виявилися щільно притиснутими один до одного», – зазначив перший заступник губернатора.

В першу чергу відбуксирували весь пасажирський транспорт, а частину машин пустили в об'їзд пробитою бульдозером дорогою. За інформацією Валентина Дулуба, протягом декількох годин "пробка" була ліквідована, і з того часу проблем не виникало.

Він додав, що додаткова техніка виділена для роботи в Куп'янському районі – там пройшли сильні снігопади. Також на деяких ділянках доріг на узбіччях з'явились перемети висотою 1-1,5 м. Це досить небезпечно, тому що коли не прибрати їх відразу, через кілька годин утворюються перемети близько 3 м заввишки на самій проїжджій частині. В даний час узбіччя в луганському і донецькому напрямку розчищає роторна техніка.

Теги