Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні свято перемоги людського духу над техногенною катастрофою

Сьогодні свято перемоги людського духу над техногенною катастрофою

Сьогодні в Малій залі ХНАТОБу відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У заході взяли участь заступник голови ХОДА Андрій Моченков, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова. Андрій Моченков від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна привітав всіх присутніх зі святом, висловив слова подяки і пошани подвигу ліквідаторів і побажав їм здоров'я.

«Сьогодні свято перемоги людського духу над техногенною катастрофою. Свято людей, які за 7 місяців створили укриття над четвертим енергоблоком. Більше 650 тисяч людей брали участь у ліквідації аварії. У Харківській області проживає понад 12 тисяч ліквідаторів. Сьогодні ми брали участь у панахиді за покійних, помолились за їхні душі. Але сьогодні свято, і ми б хотіли відзначити і привітати тих, які серед нас», - сказав заступник голови Харківської ОДА.

Андрій Моченков та Людмила Давидова вручили ліквідаторам аварії на ЧАЕС почесні нагороди від облдержадміністрації та облради.