Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

99% посівних площ озимих оцінюються задовільно або добре

99% посівних площ озимих оцінюються задовільно або добре

Про це в ефірі програми «Час влади» розповів голова ХОДА Михайло Добкін. Він підкреслив, що погодні умови і героїчна праця працівників сільського господарства дають всі підстави сподіватися на хороший урожай наступного року. «У нас тільки 1% по озимим вважається в поганому стані, а 99% посівних площ оцінюються задовільно або добре. Це дуже хороша стартова позиція, тепер найголовніше, щоб випала достатня кількість снігу для того, щоб укрити озимі і щоб вони не піддавалися жодним природним агресіям», – сказав голова ХОДА.

Говорячи про співпрацю влади, аграріїв і науки в галузі сільського господарства, Михайло Добкін підкреслив, що дієва співпраця відбувається у тому випадку, якщо всі сторони отримують практичну користь.

«Я вважаю, що сьогодні сільськогосподарська наука нашого регіону на 80% відповідає всім вимогам, які до неї може пред'явити практик, що працює на землі. Це досить серйозний результат, і якщо надалі ми будемо робити все, щоб результат співпраці і у фінансовому, і у валовому відношенні поліпшувався, то ККД нашої науки буде зростати», – зазначив голова ХОДА.