Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині буде реалізовано 10 національних проектів

На Харківщині буде реалізовано 10 національних проектів

Харківська область стала одним з регіонів, які найбільш активно співпрацюють з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України, - підкреслив сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін у ході Міжрегіонального інвестиційного форуму. За його словами, завдяки цьому на Харківщині буде реалізовано максимальну кількість національних проектів у країні.

«У 2011 році ми першими підписали Меморандум про співпрацю з Держінвестпроектом, який три місяці тому перетворився вже в договір про співпрацю, включивши в себе пункт про реалізацію на території Харківської області 10 національних проектів - найбільшу кількість нацпроектів серед усіх регіонів України. Крім 10 національних проектів договір про співпрацю включає також роботу з реалізації регіональних інвестиційних проектів, які були визначені спільними зусиллями в результаті проведення Конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи», - сказав голова області.

Як зазначив Михайло Добкін, одним з таких регіональних проектів став проект створення ІТ-парку «Інтеллектроніка», робота над яким вже активно ведеться в регіоні.