Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створення сильної системи місцевого самоврядування - успішний крок на шляху розвитку демократичних ініціатив України

Створення сильної системи місцевого самоврядування - успішний крок на шляху розвитку демократичних ініціатив України

Сьогодні в Малій залі Будинку Рад відбувся урочистий прийом до Дня місцевого самоврядування. Працівників місцевого самоврядування Харківської області привітали заступник голови Харківської ОДА Євген Савін та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. Євген Савін від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна привітав працівників місцевого самоврядування з їх професійним святом. Побажав міцного здоров'я, щастя, а також успіхів у всіх починаннях. «Завдяки щоденній копіткій роботі депутатів місцевих рад, сільських, селищних і міських голів, зусиллями всіх працівників і службовців органів місцевого самоврядування Харківської області успішно вирішуються питання діяльності територіальних громад, а значить, і країни в цілому. Створення сильної системи місцевого самоврядування - успішний крок на шляху розвитку демократичних ініціатив України», - сказав Євген Савін.

«Представляти сьогодні інтереси територіальних громад, відповідати за ситуацію в них, кожен день переживати за справи в територіальних громадах, захищати їх, з одного боку, дуже почесно, з іншого - велика відповідальність. Сьогодні в 486 органах місцевого самоврядування Харківської області представляють інтереси територіальних громад 9205 депутатів, працівниками місцевого самоврядування є близько 5 тисяч осіб. Органи місцевого самоврядування сьогодні є посередником між людьми і державою. Тому органи місцевого самоврядування - це основа розвитку будь-якої держави, демократії в державі та побудови громадянського суспільства», - підкреслив Сергій Чернов.

Після вітальних слів Євген Савін та Сергій Чернов вручили почесні нагороди від Верховної Ради України та Харківської обласної ради. Також нагородили переможців і лауреатів обласного конкурсу «Кращий працівник місцевого самоврядування».