Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За 3 роки в Харківській області побудовано 204 спортивних споруди

За 3 роки в Харківській області побудовано 204 спортивних споруди

Про це сьогодні під час наради з питання стану розвитку фізичної культури і спорту в Харківській області за 2011-2012 р.р. і перспектив подальшого розвитку сфери, яке відбулося у Балаклійському районі, розповів директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Перепелиця. Він зазначив, що завдяки підтримці ХОДА, сприянню органів виконавчої влади та інвесторів, протягом 2010 – 2012 років проведена позитивна робота з будівництва, реконструкції та капітального ремонту спортивної бази регіону.

«За 3 роки побудовано 204 спортивних споруди, з них тільки в поточному році – 79. До кінця цього року буде встановлено 17 майданчиків із синтетичним покриттям та 32 тренажерних комплекси», – сказав директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Також він зазначив, що по виділенню коштів на нове будівництво спортивних об'єктів Харківська область посідає перше місце серед інших регіонів України, а з реконструкції та капітального ремонту – друге місце після Севастополя.