Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 10 по 15 грудня в Народній українській академії відбудеться Тиждень російської культури

З 10 по 15 грудня в Народній українській академії відбудеться Тиждень російської культури

З 10 по 15 грудня в Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія» відбудеться традиційний Тиждень російської культури. В рамках заходу 10-14 грудня відбудеться ярмарок російських сувенірів, дегустація страв російської кухні і поетичний майданчик. 11 грудня – презентація проекту Державного російського віртуального музею м. Санкт-Петербурга, літературна вітальня «Казки в російському живописі», перегляд та обговорення художнього фільму «Доживемо до понеділка».

Також учасників Тижня російської культури очікує брейн-ринг «Я люблю тебя Россия, дорогая моя Русь», вечір російського романсу і відкритий міський турнір «Росія-Україна: прикордонне співробітництво». В рамках літературного клубу буде обговорюватися тема «Людина – це звучить гордо», а під час політклубу «Між нами немає кордонів» відбудеться зустріч з керівником відеоканалу «Перша столиця» Костянтином Кеворкяном та перегляд фільму «Комсомольці-добровольці».

Також 14 грудня планується зустріч представників шкіл Російської Федерації з директорами шкіл м. Харкова, а на завершення свята, 15 грудня, – спектакль «Давним – давно» і автобусна екскурсія для учасників та переможців турніру «Пам'ятники російської історії і культури в Харкові».

Теги