Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Колективу Південної залізниці представлений новий начальник

Колективу Південної залізниці представлений новий начальник

Сьогодні відбулося представлення нового начальника ДП "Південна залізниця" Олександра Філатова трудовому колективу. Його представили голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак, а також колишній начальник Південної залізниці Віктор Остапчук. Михайло Добкін подякував Віктору Остапчуку за виконану роботу на посаді керівника Південної залізниці. Побажав йому досягти таких же високих результатів і під час роботи у Верховній Раді.

«Колектив, який зумів створити Віктор Остапчук, на мій погляд, є одним з кращих. Тут і дисципліна, і відповідальність на найвищому рівні. При зміні керівництва завжди дуже сумно на душі. Але, не в цьому випадку, тому що Віктора Миколайовича фактично делеговано до Верховної Ради нашою громадою, щоб відстоювати інтереси Харківщини. Я не сумніваюся, що його досвід, мудрість і знання знадобляться в новому скликанні, щоб ми всі разом робили наше життя кращим», - сказав Михайло Добкін.

При цьому глава області відзначив, що він не сумнівається в професійних якостях нового керівника Південної залізниці Олександра Філатова.

«Я абсолютно впевнений, що він зможе підібрати правильні ключі до душі всього колективу і кожного співробітника окремо. Тобто тієї робочої команди, яка дозволить виконувати всі ті завдання, які ставить Президент України, уряд і керівництво «Укрзалізниці». Плече обласної державної адміністрації завжди буде поруч з вами. Будь-яка допомога, яка буде потрібна, буде надана», - підкреслив Михайло Добкін.

Довідка. До призначення Олександр Філатов працював головним інженером - першим заступником начальника ДП «Донецька залізниця».
Кабінет Міністрів України розпорядженням №914 від 19 листопада 2012 року звільнив Віктора Остапчука з посади начальника ДП "Південна залізниця" у зв'язку з обранням його народним депутатом.