Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін доручив активізувати роботу з оновлення містобудівної документації

Михайло Добкін доручив активізувати роботу з оновлення містобудівної документації

Сьогодні в ході спільного засідання колегії ХОДА та Харківської регіональної Ради голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін дав керівникам тих районів, де не оновлені схеми районів та генеральні плани міст, доручення до 15 січня надати першочергові містобудівні документи. В даний час ця робота не розпочата в Нововодолазькому, Куп'янському, Валківському, Краснокутському та Дергачівському районах. Основна причина – брак бюджетних коштів. З нового року в містах та районах Харківської області, де не оновлена містобудівна документація, стане неможливим проведення будь-яких дій, пов'язаних з виділенням земельних ділянок та зміною призначення землі.

«Якщо не буде проведена хоча б первинна робота, з 1 січня ви повністю зупинитеся в реалізації будь-якої субвенції, спрямованої на відновлення і ремонт соціальних об'єктів. Не можна допустити, щоб десь у нас не було можливості освоювати кошти через недоробки керівництва», – підкреслив губернатор.

Також він повідомив, що буде посилена персональна відповідальність керівників тих територіальних одиниць, де робота із складання містобудівних документів ведеться не на належному рівні.