Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині триває програма санаторного оздоровлення

На Харківщині триває програма санаторного оздоровлення

Влітку за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності було оздоровлено більше 10 тис. дітей. На це Фондом було виділено більше 10 млн. грн. Про це у програмі обласного радіо «Ранковий ексклюзив» розповіла начальника відділу санаторно-курортного оздоровлення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Лариса Кириченко.

Вона також зазначила, що у цьому році вже оздоровлено більше ніж 5000 працюючих осіб, з них близько 100 працюючих осіб було оздоровлено разом зі своїми неповнолітніми дітьми. Програма санаторного оздоровлення ще триває і для дорослих, і для дітей. Так, дорослі можуть отримати путівки в такі санаторії Харківщини як «Березівські мінеральні води», «Роща», «Ялинка». Також дорослі можуть оздоровитися у санаторіях Ялти, Алушти, Судака, Євпаторії, Куяльника або Славянська. Працюють дитячі заклади при санаторіях «Березівські мінеральні води» і «Ялинка».

«Я хочу нагадати батькам, що дитина може оздоровитись двічі на рік – тобто право на оздоровлення має і батько, і мати. Путівку можна отримати для дитини двічі – за основним місцем роботи батька та матері, - зазначила Лариса Кириченко, - крім того, є комбіноване оздоровлення: разом з путівкою для дорослого можна придбати путівку для дитини».