Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На розгляд комісії Конкурсу мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва надійшли бізнес-плани на загальну суму більше 594 тис. грн.

На розгляд комісії Конкурсу мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва надійшли бізнес-плани на загальну суму більше 594 тис. грн.

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва підбиває підсумок Конкурсу мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва, який проходив з 1 жовтня по 15 листопада 2012 року. У цьому році завдяки внесеним змінам в умови для участі в Конкурсі аудиторія охочих реалізувати свої мікропроекти розширилася. Зміни торкнулися розміру мінімального порогу видачі кредиту. Якщо в 2011 році кредити видавалися на суму від 100 тис.грн. до 200 тис.грн., то в поточному році - від 25 тис.грн. до 200 тис.грн. За словами директора Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксани Колісник, даний Конкурс викликав серед підприємців зацікавленість і бажання брати участь. Але, на жаль, у деяких з них виникли труднощі з правильністю оформлення і складання необхідної документації.

«У підсумку на розгляд конкурсної комісії суб'єктами підприємницької діяльності були надані бізнес-плани на загальну суму 594,750 тис. грн. для реалізації проектів у сфері транспорту і зв'язку, розвитку легкої промисловості, франчайзингу, сільського зеленого екологічного туризму та розвитку індивідуального будівництва», - сказала Оксана Колісник.