Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон проходить злагоджено і без збоїв

Опалювальний сезон проходить злагоджено і без збоїв

Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, пуск тепла об'єктам соціальної сфери було розпочато з 12 жовтня, житловим будинкам – з 16 жовтня. Протягом тижня були запущені всі 872 котельні, і на сьогодні послугами теплопостачання забезпечені 881 школа (100%), 674 дитячих садка (100%), 973 лікувальних установи (100%) і 8371 житловий будинок (100%).

«І дорожнє господарство, і теплопостачання, і водовідведення, і водопостачання – всі головні сфери, на які звертає увагу обласна державна адміністрація при підготовці до нового опалювального сезону. Як в минулому році не було серйозних проблем, так і в цьому році ми будемо тримати ситуацію під контролем. Ми разом з районними адміністраціями, мерами міст та органами місцевого самоврядування робимо все можливе, аби не допустити взимку ніяких збоїв», – підкреслив перший заступник губернатора.

Валентин Дулуб зазначив, що завдяки ретельній підготовці в період пуску тепла було зафіксовано значно меншу кількість звернень від мешканців з питання відсутності опалення в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. Так, кількість дзвінків в службу Харківської міськради «15-62» в 2012 році зменшилася в 3,7 рази, в КП «Харківські теплові мережі» – в 7,3 рази, до Департаменту ЖКГ ХОДА – в 2,1 рази. Всі аварійні ситуації, які виникали з початку опалювального сезону, були усунені в найкоротші терміни.

Теги