Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Національний університет цивільного захисту отримав почесне звання «Лідер національної освіти»

Національний університет цивільного захисту отримав почесне звання «Лідер національної освіти»

У Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося урочисте відкриття Двадцять другої міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра-2012» та ХІ Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Право відкрити представницький освітянський форум на сцені «Українського дому» було надано творчим колективам Національного університету цивільного захисту України (Харків). Після привітань почесних гостей відбулося урочисте нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу Двадцять другої міжнародної виставки «Освіта та кар’єра».

Національний університет цивільного захисту України отримав Гран-прі у номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді». За багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації освіти в Україні університет отримав почесне звання «Лідер національної освіти».

Крім того, творчі колективи провідного вузу МНС отримали Подяку за високий організаційний та фаховий рівень виконавської майстерності, творчу активність, популяризацію розвитку естетичного виховання та активну співпрацю в проведенні XXIІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра - 2012» та XI Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». За багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації освіти України ректор НУЦЗУ, генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий отримав Подяку від Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника та Президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя.