Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Старі традиції харківського телебачення дозволяють підтримувати креативний контент в сучасному ефірі. Михайло Добкін

Старі традиції харківського телебачення дозволяють підтримувати креативний контент в сучасному ефірі. Михайло Добкін

Одна з основних складностей роботи сучасного телебачення полягає в необхідності підтримувати баланс між творчою і комерційної складовими, – зазначив в ході зустрічі з ветеранами Харківської телерадіокомпанії голова ХОДА Михайло Добкін. «Проблема нинішнього телебачення, на мій погляд, полягає в тому, що разом з творчістю необхідно знаходити можливість заробляти. Без додаткового заробітку, без можливості бути конкурентоздатним неможливо сьогодні вижити в цьому динамічному світі. На жаль, платою за вміння знаходити якусь комерційну складову є втрата частини творчості, частини свободи у виборі того продукту, який хочеш зробити», – сказав він.

У той же час, за словами голови області, на Харківщині завдяки міцним традиціям радіо і телебачення вдається поєднувати творчість та комерційні проекти.

«Старі традиції харківського телебачення дозволяють підтримувати креативний контент в сучасному ефірі. Я хочу сказати, що обласне телебачення сьогодні виконує набагато більшу функцію, ніж просто телебачення, це ще й можливість держави вести певну політику. Радянський Союз засуджують за те, що дуже сильно насаджувалася ідеологія, але відмова від усього, що було, – це теж крайність», – підкреслив Михайло Добкін.