Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Затверджені зміни до бюджету Харківської області

Затверджені зміни до бюджету Харківської області

Сьогодні в ході сесії обласної ради були затверджені зміни до бюджету Харківської області. Зокрема, затверджена додаткова субвенція з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, а також тимчасової державної допомоги дітям в сумі 96 млн. 171 тис. грн. Виділена додаткова дотація на підвищення рівня матеріального забезпечення інвалідів І та II групи в сумі 1 млн. 366 тис. грн. Додатково 250 тис. грн. коштів виділено на виконання програми інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина».

З державного бюджету надійшло 1 млн. 975 тис. грн. на придбання лікарських засобів та виробів медичного призначення для Обласної клінічної лікарні – центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також прийнята субвенція на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою у сумі 2 млн. 358 тис. грн.

Внесені зміни, пов’язані з розподілом 53 млн. грн., що вже надійшли на оплату праці працівників бюджетних установ в районах та містах області. На погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення додатково виділено 20,5 млн. грн.

Теги