Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область планує делегувати представників до 8 комітетів Верховної Ради

Харківська область планує делегувати представників до 8 комітетів Верховної Ради

Народні депутати представлять Харківщину у 8 комітетах Верховної Ради. Про це повідомив сьогодні в ході брифінгу за підсумками поїздки до Зачепилівського району голова ХОДА Михайло Добкін. Коментуючи вчорашнє закрите засідання з новообраними народними депутатами від Харківської області, губернатор зазначив, що такої згуртованої команди, яка делегована нашими земляками, ніколи раніше не було. У ній немає ні конфлікту інтересів, ні антагонізму у відносинах.

«У мене величезні сподівання на роботу цієї команди. Я бачу зворотну реакцію: всі рвуться в бій, хочуть зробити так, щоб їм не було соромно приїжджати на Слобожанщину, дивитися людям в очі і відповідати за свої обіцянки. Зокрема, ми будемо робити головний упор на бюджетний комітет, тому що це основа основ взаємовідносин Верховної Ради, місцевої державної влади та органів місцевого самоврядування», – зазначив голова області.

Також Михайло Добкін повідомив, що харків'яни хочуть делегувати своїх представників до комітетів з транспорту, палива і енергетики, промисловості, банківської діяльності, охорони здоров'я, в регламентний комітет і комітет з місцевого самоврядування.

Теги