Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодіжний симфонічний оркестр «Слобожанський» та група «Танок на майдані Конго» готують спільний виступ

Молодіжний симфонічний оркестр «Слобожанський» та група «Танок на майдані Конго» готують спільний виступ

У ХНУІ ім. Котляревського відбулась зустріч соліста української групи «Танок на майдані Конго» Олега Михайлюти (Фагота) з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський». Музиканти планують незабаром представити на суд слухачів спільний проект, тож сьогодні один з фронтменів ТНМК був присутній на першій репетиції. «Я на 100 відсотків впевнений, що кожен рок-музикант, навіть якщо він самовучка без вищої освіти – а мені пощастило, в мене музична освіта є – він підсвідомо мріє одного разу зіграти із симфонічним оркестром, тому що це наступна сходинка розвитку. Я цього дуже давно хотів, але, так чи інакше, це з різних причин не складалося. А зараз складається, і складається дуже добре», – зазначив Олег Михайлюта.

На його думку, оркестр «Слобожанський» дуже гідний, але треба попрацювати разом, налагодити взаємодію, відпрацювати нюанси та довести спільну роботу до ладу. День виступу у Харкові ще остаточно не визначений і буде залежати від багатьох моментів, у тому числі – гастрольного графіку групи та графіку Молодіжного оркестру «Слобожанський», а також – можливості провести репетиції, але соліст ТНМК впевнений – все буде вирішено якомога краще.

«З музичної точки зору – сьогодні ми почули всього декілька пісень, а на підході ще 8, аранжування котрих треба буде відпрацювати. Спільний виступ відбудеться не раніше березня», – підкреслив Олег Михайлюта.

Теги