Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вперше в новітній історії Харківської області ми отримаємо дуже якісну роботу з відстоювання інтересів нашого регіону у Верховній Раді. Михайло Добкін

Вперше в новітній історії Харківської області ми отримаємо дуже якісну роботу з відстоювання інтересів нашого регіону у Верховній Раді. Михайло Добкін

Як заявив в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін, вперше в новітній історії Харківської області регіон отримав дуже потужну групу народних депутатів у Верховній Раді, більшість з яких уже мають парламентський досвід. І найголовніше, що ці люди несуть конкретну відповідальність перед виборцями та політичною силою, яка їх туди направила. «Я абсолютно не сумніваюся, що ми отримаємо дуже якісну роботу з відстоювання інтересів нашого регіону у Верховній Раді. З такими можливостями можна досягти дуже серйозних результатів» , – сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА зазначив, що 16 народних депутатів – достатня сила на даний момент, яка здатна зрушити з мертвої точки багато проектів, що сьогодні не знаходять в Києві підтримки. До них відноситься будівництво метро, прискорення темпів будівництва філармонії, реконструкція Харківського історичного музею, фінансування житлового фонду, фінансування програми «Питна вода».

«Сьогодні я з великим оптимізмом дивлюся вперед, тому що завдяки відповідальній позиції моїх земляків ми змогли сформувати цю більшість у парламенті. Люди, про яких я говорю, не просто об'єднані однією ідеєю, вони об'єднані однією відповідальністю. У них величезне бажання допомогти своєму рідному виборчому округу і Харківському регіону в цілому», – зазначив Михайло Добкін.