Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році планується повернути до роботи як мінімум 2 дитячих табори, які не працювали в цьому році

У 2013 році планується повернути до роботи як мінімум 2 дитячих табори, які не працювали в цьому році

Як зазначив в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні голова Харківської ОДА Михайло Добкін, Харківська область є абсолютним лідером з охоплення дітей оздоровленням. «Щодо якості ще потрібно дуже багато працювати, тому що матеріально-технічна база багатьох таборів відпочинку потребує модернізації і покращення. Ми зберігаємо існуючу мережу дитячих оздоровчих таборів і робимо все для того, щоб повернути в цю мережу ті дитячі табори, які з різних причин не відкривалися в минулому або позаминулому роках. Я абсолютно впевнений, що мінімум 2 з 4 дитячих оздоровчих таборів, які не працювали в 2012 році, в наступному році нам вдасться повернути до роботи», – сказав Михайло Добкін.

Також він додав, що, згідно зі змінами в національному законодавстві, регіони зобов'язані більше уваги приділяти повноцінному відпочинку дітей, який повинен тривати як мінімум 21 день. «У цьому напрямку ми теж будемо працювати і акумулювати для цього всі існуючі фінансові можливості», – підкреслив глава області.

Крім цього, Михайло Добкін сказав, що в цьому році на оздоровлення в Харківській області було витрачено майже 150 млн. грн., що практично в два рази більше, ніж у минулому.