Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заборгованість з виплати заробітної плати на промислових підприємствах і в наукових установах Харківщини зменшилася на 12 млн. грн.

Заборгованість з виплати заробітної плати на промислових підприємствах і в наукових установах Харківщини зменшилася на 12 млн. грн.

За підсумками III кварталу 2012 року заборгованість з виплати заробітної плати на промислових підприємствах і в галузевих наукових установах регіону зменшилася на 12 млн. 796 тис. грн. і склала 55 млн. 411,3 тис. грн. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков. За його словами, суттєве зменшення суми заборгованості за вказаний період відбулося за рахунок заводу ім. Т.Г. Шевченка, співробітникам якого було виплачено 6 млн. 940,5 тис. грн., ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» – 2574,0 тис. грн. і ДП «Завод ім. В.А. Малишева» – 1755,2 тис. грн.

Крім цього, в повному обсязі ліквідували заборгованість із зарплати ДП «Івашківський спиртзавод» (385,6 тис. грн.), ВАТ «ХЗ «Точмедприлад» (137,3 тис. грн.), НІОХІМ (378,3 тис. грн. ) і ДП «Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування» (787,4 тис. грн.)

Андрій Моченков також підкреслив, що за підсумками III кварталу відсутня заборгованість з виплати заробітної плати на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві.  

Теги